БИГС ООД

ГУМИ.ДЖАНТИ.ЧАСТИ

АВТОМОБИЛНИ ДЖАДЖИ ПРИ ПЪТУВАНЕ С ДЕТЕ
АВТОМОБИЛНИ ДЖАДЖИ ПРИ ПЪТУВАНЕ С ДЕТЕ

АВТОМОБИЛНИ ДЖАДЖИ ПРИ ПЪТУВАНЕ С ДЕТЕ

Без значение колко дълго ще продължи пътуването, едно е абсолютно сигурно, малкият човек трябва да седи в столчето. Безсъмнено. Има, обаче, редица джаджи, които могат да се окажат необходими по време на пътуване с нашето дете.

Една от тях е много практичен нагревател за затопляне на бутилки и бурканчета.

Леко и лесно за използване устройство, която позволява бързо претопляне на мляко или друга топла напитка за нашето съкровище. Устройството се включва в автомобилния контакт и след около 15 минути храната е готова. Така детето няма да е гладно, и ние ще сме по-спокойни с доволен и нахранен малък пътник в автомобила.

Практични джаджи са чантите за окачване на задната част на предните седалки на автомобила. Многото им джобове са идеално скривалище за съкровищата на децата, идеални за: моливи, плюшени играчки, книжки за оцветяване. Също толкова важно е, че всичките им играчки ще бъдат на една ръка разстояние, така че ние ще можем да се съсредоточи единствено върху пътя.

Вашето дете по време на пътуване се оплаква, че му е неудобно? Помислете за пътническата възглавница във формата на „рогче". Тя ще му помогне не само да заеме удобна позиция в дългото пътуване, но също така може да бъде чудесна за забавление. Все по-често, възглавниците се произвеждат под формата на герои от приказките, което увеличава възможностите за забавление на нашите малки пътници. Добре би било също да вземете със себе си любимото одеялце на детето. То не само ще го стопли по време на пътуването, но също така ще се почувства безопасно. За да не пречи слънцето, също в колата можете да монтирате слънцезащитни щори със симпатичните герои от анимационните филми на Дисни. Без съмнение те ще направят по-приятно пътуването на нашите малки пътници.

Вземайки дете на дълъг път, трябва да сме подготвени, че дългото пътуване бързо ще му омръзне. Тогава какво? Какво да правим, че детето да не мърмори и да пропътува целия маршрут в добро настроение? Вземете със себе си няколко малки плюшени играчки, с които нашето съкровище ще си играе по пътя. Позволете му да си вземе своята „пътническа раничка", за да се почувства като възрастен, участващ в истинска експедиция. Също толкова добро решение е да му пуснете компактдискове с приказки, а за малко по-големите деца - прости образователни или компютърни игри. По този начин пътуването ни трябва да мине бързо и приятно, без допълнителен стрес.