БИГС ООД

ГУМИ.ДЖАНТИ.ЧАСТИ

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ АВТОМОБИЛА СЛЕД ПЪТУВАНЕ С ВАШИЯ ДОМАШЕН ЛЮ
КАК ДА ПОЧИСТИТЕ АВТОМОБИЛА СЛЕД ПЪТУВАНЕ С ВАШИЯ ДОМАШЕН ЛЮ

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ АВТОМОБИЛА СЛЕД ПЪТУВАНЕ С ВАШИЯ ДОМАШЕН ЛЮ

Често ли пътувате със своя домашен любимец и си правите заедно дълги екскурзии извън града? Ако е така, колата Ви със сигурност не изглежда твърде впечатляващо след такова пътуване! Дори ако превозвате кучето в подходящо адаптирано оборудване, въпреки всичко козина, косми и кал в колата не могат да бъдат напълно избегнати. Вижте, как най-добре да се погрижите за колата си след пребиваването в нея на Вашия домашен любимец!Първо, пробвайте да постелите на седалките някакво старо одеяло, за което няма да Ви бъде жал, ако се повреди.

Ако превозвате кучето си в клетка, въпреки това обезопасете пространството около нея. Това със сигурност няма да навреди, а може само да помогне в последващото почистване на автомобила. Вашият домашен любимец, когато влиза или излиза от колата може да започне да се отръсква или избърсва, а Вие със сигурност предпочитате да го прави в старото одеяло или кърпа, вместо във Вашата тапицерия.Вътрешността на колата цялата е покрита с косми?

Непременно се снабдете преносима автомобилна прахосмукачка. Този тип оборудване често има опции за почистване на мокро и сухо и може лесно да се презарежда. Почиства бързо и ефективно не само седалките, но и тесните места със специален накрайник или турбо четка. В момента на пазара се предлагат продукти и техните цени варира от няколко до няколкостотин злоти. С увеличаването на цените се повишава и качеството - по-скъпите прахосмукачки се справят не само с прахта или космите, но и с пясъка и калта. Обикновено тези прахосмукачки имат вградени филтри за прах за многократна употреба, а след прахосмученето достатъчно е да изпразните контейнера, без да сменяте торби, което е много икономично решение. Конкуренцията на пазара е голяма, така че само няколко минути в интернет и вече сте намерили своята нова прохасмукачка. Ако такова решение не Ви задоволява в дългосрочен план, тогава помислете за професионално изпиране на автомобилната тапицерия. Цената на тази услуга обикновено е няколко десетки злоти, а ефектът е дълготраен.
Кучето създава не само проблем с космите, често възниква проблемът със специфичната миризма, която остава в колата. В този случай, добре е да се снабдите с освежител за въздух! Някои от тях могат да бъдат включени в автомобилния контакт, други висят на огледалото за обратно виждане или са прикрепени към предното стъкло. Пример за такъв продукт е Ambi Pur Car, който предлага голямо разнообразие от аромати на истински парфюми, като тяхната интензивност можете сами да регулирате! Миризма на океан, гора, а може би пресните плодове? Само за няколко секунди можете да се отървете от миризмата на вашия задъхан домашен любимец.От сега нататък пътуванията с Вашия домашен любимец ще бъдат „чисто удоволствие“!