БИГС ООД

ГУМИ.ДЖАНТИ.ЧАСТИ

БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ - 7 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПОД РЪКА
БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ - 7 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПОД РЪКА

БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ - 7 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПОД РЪКА

По пътя всичко може да се случи, особено когато пътувате с деца. На пътя не можем да предвидим събитията, затова трябва да бъдем подготвени за всякаква възможност. Най-добре в името на безопасното ни пътуване да се снабдим с няколко практични предмета, които ще ни помогнат да излезем от всяка ситуация. Ето 7 неща, които трябва да имаме под ръка, когато пътуваме с нашето дете! Пътуването започва!
  1. Автомобилно столче - абсолютна необходимост. Задължително е за всеки шофьор, който пътува с детето си. Вероятно в случай на катастрофа, то ще спаси здравето, а може би дори живота на Вашето дете. Шофьор, който не е оборудвал колата си със столче не само е небрежен, но също така нарушава закона. Оборудвайте автомобила си със столче в името на Вашето дете!
  2. Бутилка с вода. Винаги я носете със себе си. Не само можете да утолите жаждата на детето, но преди всичко, можете да измиете мръсните му ръце или да промиете раничка. С дете на пътя всичко може да се случи. Един миг разсеяност, а шоколадът може да стане перфектен грим на Вашето дете. В такава ситуация, водата е най-добрият Ви приятел.
  3. Комплект "първа помощ" - и това не е аптечката, която трябва да имате в колата си.  Става въпрос за най-необходимите неща, когато пътувате с детето си. Памперси, тоалетни и влажни кърпички, бутилка с храна и напитки - задължителен комплект, когато пътувате с бебе! Не можете да забравите за толкова важни предмети!
  4. Възглавничка и одеялце - би било най-добре, ако Вашето дете реши да си подремне. Така пътуването ще мине много по-бързо и по-спокойно. Ето защо, няма да сбъркате, ако вземете в колата любимото одеялце на детето и малка възглавничка или така нареченото пътническо „рогче". В удобна и комфортна позиция имате по-големи шансове, че детето ще реши да дремне.
  5. Книжка / играчка - необходим предмет по време на пътуване. Когато детето Ви е заето, тогава ще се съсредоточи върху нещо различно от пътуването.
  6. Аудиокнига - слушане на приказка в колата, това е идеалното решение за Вас и Вашето дете.
  7. Приятел - най-доброто решение е да поканите още някой във Вашето пътуване. Вие ще се съсредоточите върху шофирането, а приятелят ще се грижи за детето. Това изглежда е най-разумното решение. Но когато нямате шанс за помощник в пътуването, опитайте останалите шест неща